Bansos PKH Tahap Akhir Dicairaken

nurul roudhoh   |   Metro Cilegon  |   Kamis, 17 Oktober 2019 - 12:35:06 WIB   |  dibaca: 26 kali
Bansos PKH Tahap Akhir Dicairaken

NYAIRAKEN DANA : Ratusan KPM ngantre nyairaken bansos PKH ning ATM mobile sing disapaken Bank Mandiri, Rebo (16/10).

CILEGON, BANTEN RAYA – Dinas Sosial (Dinsos) Kota Cilegon nyaluraken bantuan sosial (Bansos) Program Keluarga Harapan (PKH) tahap IV, Rebo (16/10). Total dana sing dicairaken Rp3.883.125.000 kangge 4.908 keluarga penerima manfaat (KPM).

Pantauan wartawan ning lokasi, bantuan bansos PKH secare simbolis diserahaken Wakil Walikota Cilegon, Ratu Ati Marliati. Hadi ning lokasi, Kepala Dinsos Kota Cilegon, Area Head Bank Mandiri Cilegon Antariksa Gumelar lan ratusan KPM.

Ing dalam sambutane, Ratu Ati Marliati nyampekaken, bansos sing diterime sareng KPM niku diharapaken bangkit mutus rantai kemiskinan ning Kota Cilegon. Atas dasar niku diharapaken bansos digunakaken kangge kebutuhan sing bermanfaat kados pendidikan lan pengembangan perekonomian.

“Program saking pusat niki kedah bangkit mengurangi jumlah warga penerima manfaat (miskin_red). Sebab, wentene program bansos baik sing daerah atenapi sing pusat, tujuane kangge ngurangi angka kemiskinan,” pajare Ati, wingi.

Ati ngejelasaken, PKH tahap 4 niki wenten kirang lebih 4.908 KPM, sementare anggarane wenten Rp3.883.125.000.Jumlah niku, cepe Ati, diharapaken bangkit terus turun.“Total wenten 22.285 anggota sing antuk saking 4.908 keluarge. Angke niki turun lan kedah turun,” jelase.

Kepala Dinsos Kota Cilegon, Abadiah ngungkapaken, bantuan bansos sing diterime niku saking Kementerian Sosial (Kemensos). Bantuan niku langsung ditransfer maring rekening warga penerime, sementare Dinsos niku kados ngelakokaken pemantauan.“Dinsos niku mastikaken kangge pengawasan lan penyaluran bangkit bener lan tepat sasaran. Kangge data lan dana niku langsung dikelola saking kementerian,” ungkape.

Abad ngende maring KPM bangkit bijak ngegunakaken bansos, utamane kangge hal sing bentuke kebutuhan kangge sekolah atenapi kebutuhan sehari-hari. Napik antuk bantuan malah boten jelas telase kangge nape.“Kedah bijak ngegunakaken anggarane. Napik diengge seng boten-boten, nape malih niku kangge sing boten bener,” imbuhe.

Sementare niku, Area Head Bank Mandiri Cilegon, Antariksa Gumelar mastekaken kangge proses pencairan bangkit berjalan lancar. Sebab, pencairan niku bangkit langsung dilakukaken warga ning Anjungan Tunai Mandiri (ATM) Bank Mandiri sing tersebar ning sedanten wilayah Kote Cilegon.“Pihak bank selaku penyalur PKH mastekaken kemudahan warge sing nyairaken dana. Sebab, sedanten penerime bangkit nyairaken ning ATM," singkate. (uri)

Profil nurul roudhoh

nurul roudhoh

Iklan Tengah Detail Berita 568x120px

Komentar Facebook