Uun Junandar Keur Panen

nurul roudhoh   |   Pandeglang  |   Minggu, 19 April 2020 - 20:59:45 WIB   |  dibaca: 113 kali
Uun Junandar Keur Panen

Yanadi/Banten Raya - Uun Junandar, Kepala Bidang Sarana Prasarana Dinas Pertanian Pandeglang.

PANDEGLANG, BANTEN RAYA-Uun Junandar ayeuna nuju bingah parantos patani di Kabupaten Pandeglang keur panen pare. Pameget anu Kepala Bidang Sarana Prasarana Dinas Pertanian Pandeglang ieu nyarios, pare patani anu dipanen eta hasil sareng kualitasna bagus pisan. Kusabab, anjeunna langsung ningali sareng mantau kena eta patani anu panen pare. "Muhun ayeuna patani nuju panen pare. Hasilna geh loba jasa. Terus parena geh bagus deui," saur Uun, kamari (17/4). 

Uun mere pepeling, kena para patani supados tiasa daftar tina asuransi pertanian. Anjuena hayang para patani menang asuransi. Kusabab, ayana asuransi tiasa mere karinganan kena patani, kadoang amun parena keur henteu bagus. "Muhun abdi sok mere nyaho kena patani supaya daftar asuransi pertanian. Asuransi ieu jeung lahan sawah boga patani gagal panen amun henteu puso kena banjir sareng kena hama tiasa menang asuransi ti pemeritah," cariosan Uun. (yanadi)
 

Profil nurul roudhoh

nurul roudhoh

Iklan Tengah Detail Berita 568x120px

Komentar Facebook