Hafidz Hasan Ruki : Karunya

nurul roudhoh   |   Pandeglang  |   Minggu, 10 Mei 2020 - 20:44:40 WIB   |  dibaca: 337 kali
Hafidz Hasan Ruki : Karunya

Dok Banten Raya - Hafid Hasan Ruki

PANDEGLANG, BANTEN RAYA-Tina ngesi kagiatan puasa romadon, Hafid Hasan Ruki janten ayeuna nuju gaduh kagiatan mere bantuan kangge masyarakat. Pameget anu Staf Dokumentasi Diskomsantik Kabupaten Pandeglang ieu nyarios, anjeunna karunya kena masarakat anu ngabutuhken bantuan supados ayeuna nuju ayana panyakit korona. "Muhun nuju aya baksos sareng rerencangan damel," saur Hafid, kamari (8/5).

Tina kagiatan eta, Hafid sok mere pepeling kena masarakat supados henteu kukumpulan sareng tiasa nerapkeun hirup sehat sareng bersih. "Ulah waka ngumpul-ngumpul helanan kiwari mah, urang cegah eta panyakit korona. Hayu urang terapkeun eta kasehatan, kadoang ngumbah lengen, make masker," ceuk Hafid. (yanadi)

 

Profil nurul roudhoh

nurul roudhoh

Iklan Tengah Detail Berita 568x120px

Komentar Facebook