Berita BebasanDaerahKota Cilegon
Trending

Baznas Lan Kecamatan Purwakarta Saluraken Bantuan Sembako

CILEGON, BANTEN RAYA – Badan Amil Zakat Nasional (Baznas) Kota Cilegon sereng Pemerintah Kecamatan Purwakarta nyerahaken bantuan sembako kangge fakir miskin lan duafa 1.250 paket. 

Paket bantuan niku diharapaken ngebantu warga kangge memenuhi kebutuhan puase bulan Ramadan.

Camat Purwakarta Balukia Ikbal ngejelasaken, paket bantuan niku selain disaluraken langsung maring warge ugah dibagikaken maring masing-masing kelurahan 200 paket lan kecamatan 50 paket.

“Dinten niki wanten 1.250 paket, ning enem kelurahan masing-masing 200 paket lan kecamatan 50 paket. Niki kangge disaluraken ning warga kirang mampu,” ucape, Rebo (21/4/2021).

Balukia ngucapaken nuhun maring Baznas Kota Cilegon sing sampun ngebantu warga. Mugi-mugi, cepe Balukia, kangge donatur laine bangkit maler ngikuti nyaluraken bantuan kangge warge kirang mampu.

“Diharapaken kangge donatur laine bangkit ngisungi bantuan sing sami, sehingga warga sedanten terbantu,” imbuhe.

Sementare niku, Sekmat Purwakrta Balukia Ikbal nyampekaken, wantene bantuan sembako saking Baznas bangkit nambah semanget warga kirang mampu ngajalani puase Ramadan. 

“Sembako niki sebagian besare makanan pokok kados beras, sehingga niki tentu bangkit nyekapi kebutuhan kangge kebutuhan buke lan sahur,” imbuhnya.

Perwakilan Baznas Cilegon Fari Ali ngucapaken, setiap taun bantuan disaluraken maring kelurahan lan kecamatan. Hal niku supados kelurahan lan kecamatan sing bangkit nyaluraken kangge warge sing bener-bener ngebutuhaken.

“Setiap taun wenten lan memang dikoordinir sereng kelurahan lan kecamatan. Niki supados bangkit tepat sasaran,” ucape.

Baca juga

Dukung UMKM, Wakil Walikota Cilegon Ngisungi Motivasi Pelaku Usahe

Dipajaraken, pembagian bantuan dilakokaken sereng masing kelurahan lan kecamatan niku bangkit ngirangi kerumuman sing ditimbulaken. Sebab, bangkit saos formate disampekaken masing Ketua RT lan RW.

“Niki supados ditribusine teratur, boten wenten tujuan lain, lan mencegah kerumunan,” pungkase. (uri)

Related Articles

Back to top button
× Chat Via WhatsApp