Kota Cilegon
Trending

Helldy Nyiapaken Kerjasama Beasiswa Sareng Al-Khairiyah

CILEGON, BANTEN RAYA – Walikota Cilegon terpilih Helldy Agustian murugi Ketua Pengurus Besar (PB) Al-Khairiyah Ali Mujahidin ning Kampus Al-Khairiyah, Citangkil, Selase (23/2). Kerawuhan Helldy niku kangge ngobrolaken rencane kerjasama beasiswa mahasiswa ning Universitas Al-Khairiyah.

Dipuni uning, program beasiswa dados salah sewiji janji kampanye Helldy sareng wakile, Sanuji Pentamarta waktos Pemilian Walikota lan Wakil Walikota (Pilwalkot) Cilegon.

Helldy ngejelasaken, selain Al-Khairiyah, pihake sampun kerjasame sareng kampus lainnya.

Related Articles

“Wingi ning UIN (Univeritas Islam Negeri Sultan Maulana Hasanusin Banten) sampun Pak Sanuji (Sanuji Pentamarta). Terus STIMIK lan Untirta ugah sampun. Seniki kule ning Al-Khairiyah. Niki lagi dibentuk kesepakatane kados nape,” cepe Helldy sesampuni pertemuan.

Helldy ngungkapaken, taun 2022, pihake ayun maksimalaken program beasiswa niku. Sebab, taun 2021 niki boten maksimal atenapi anggarane niku sampun ditetapaken sareng walikota sederenge.

“(Anggaran 2021) Wingine sampun ditetepaken, sehingge mengkin 2022 ayun dimaksimalaken anggaran beasiswane,” imbuhe.

Sementare niku, Rektor Universitas Al-Khairiyah Gema Ika Sari ngungkapaken, progam beasiswa sing disampekaken Helldy diharapaken bangkit ningkataken kualitas sumber daye manusie (SDM) ning Cilegon.

“Niki program pened, niki bangkit ngembangaken kualitas SDM pemude Cilegon, sehingge (Cilegon) bangkit bersing secare keilmuan,” cepe Gema.

Sementare, Wakil Walikota Cilegon Sanuji Pentamarta waktos murugi UIN Sultan Maulana Hasanuddin (SMH) Banten, ngejelasaken, kunjungne niku kangge kerjasama aspek pendidikan, penelitian lan pengabdian masyarakat, termasuk soal beasiswa.

“Wenten program beasiswa sing ayun dikerjasamaaken, selain niku wenten kerjasama liane,” pungkase. (uri)

Related Articles

Back to top button
× Chat Via WhatsApp