Berita BebasanDaerahKota Cilegon
Trending

Kelurahan Bendungan Ngisungi Kadedeh Mantan RT/RW

CILEGON, BANTEN RAYA – Pemerintah Kelurahan Bendungan, Kecamatan Cilegon, Kota Cilegon ngisungi kadedeh jam tangan lan kelambi kangge mantan RT/RW. Kadedeh niku bentuk apresiasi saking pengabdian RT/RW sing sampun ngelayani warga lan ngebantu pemerintah kelurahan. 

Lurah Bendungan Maman Herman ngejelasaken, ngisungi kadedeh niku agenda sing sampun tiap taun dilakokaken kelurahan kangge mantan RT/RW. Niku bentuk apresiasi.

“Setiap taun wenten kangge ngiusngi kadedeh, cuman jam tangan lan pakaian. Tapi niki bentuk apresiasi lan permintaan nuhun sampun ngabdi kangge warga,” cepene. 

Maman nambahaken, acara pemberian kadedeh niku ugah dilangsungaken sereng acare penyerahan surat keputusan (SK) Pengurus RT lan RW baru. Pemberian SK ugah langsung dilakukaken sareng Wakil Walikota Cilegon Sanuji Pentamarta. 

“Hatur nuhun maring pak wakil. Mugi kehadirane bangkit memotivasi RT lan RW baru supados lewih semanget lan kompak melayani warga,” imbuhe pejabat sing sampun dados lurah sejak 2011. 

Maman ugah nyampekaken, nuhun maring walikota lan walikota sing sampun naikaken honor RT lan RW, sehingge RT lan RW bangkit bekerja lewih maksimal. 

“Sampun wenten kenaikan. Niki ugah perhatian saking pemimpin,” cepene. 

BACA JUGA: Mulok Bebasan Diajarkan di Cilegon Mulai Tahun Ajaran 2021/2022

Sementare niku, Wakil Walikota Cilegon Sanuji ngejelasaken, wentene kenaikan honor niku dipune RT lan RW lewih semanget. 

Sanuji mengende sabar maring pengurus RT lan RW sing dereng naik honore. 

“Salam kangge pengurus RT lan RW kedah sabar nenggeni giliran, seniki Ketua RT lan RW naek lan menawi lewih semanget ngelayani,” imbuhe. (uri) 

Related Articles

Back to top button